Uitschuifbare Tafels

XL tafel staat bekend om het maken van unieke, op maat gemaakte tafels. Maar unieke uitschuifbare tafels behoren ook tot onze specialiteit. Vooral voor kleine ruimtes is een verlengbare tafel zeer geschikt. De tafel kan door u zelf worden samengesteld, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. U kunt kiezen uit verschillende soorten hout, frames en formaten. De functies zijn eenvoudig te bedienen en het verlengen met een extra tafelblad is zo gepiept. Zo kunt u optimaal genieten van een prachtig design dat ook nog zeer functioneel is.

 Uitschuifbare eettafel 


Uitschuifbare eettafel

Onverwachts gasten over de vloer, maar te weinig plek aan tafel? Onze uitschuifbare eettafels zijn in een handomdraai uit te schuiven tot een groter formaat, zodat er extra zitplaatsen worden gecreëerd. Functionaliteit gaat natuurlijk samen met design, daarom is het ook belangrijk dat de tafel bij het interieur en de sfeer van de eethoek past. Om deze reden kunt u de tafel geheel naar eigen smaak laten ontwerpen.


Weinig ruimte

Een verlengbare tafel is niet alleen handig voor in de eethoek, maar ook praktisch om spelletjes te spelen en te vergaderen. De uitschuifbare tafel kunt u groter maken als dat nodig is en hij staat nooit in de weg. Zo heeft u voor elke ruimte, hoe groot of hoe klein, een unieke verstelbare tafel.

Een vraag op maat?
Binnen enkele uren een antwoord!