Over Ons

Mijn naam is Jurjen en samen met mijn partner Simone helpen wij je graag bij het creëren van je eigen grote houten tafel. Enige tijd geleden waren wij samen op zoek naar een grote robuuste tafel voor onze nieuwe woning in het centrum van Groningen. Na dagen op het internet gezocht te hebben, kwamen wij tot de conclusie dat onze tafel simpelweg nog niet was geproduceerd.

We besloten om zelf een XL tafel te laten maken, dit was de enige manier om een tafel te krijgen die voldeed aan al onze ideeën en wensen. We hebben zelf kwalitatief hout geselecteerd en een frame geschetst, om vervolgens ons plan uit te laten werken door échte vakmensen. Zo is – in een notendop - het idee voor XL tafel ontstaan.

Vandaag de dag zijn we heel wat tafels verder en hebben we zeer goede contacten gelegd voor de lange termijn om alles snel en efficiënt aan te pakken. We houden van kwaliteit, van vakmanschap en authenticiteit. Als je met ons in zee gaat dan kun je dit zelf ervaren; we werken enkel met vakspecialisten die weten wat ze doen en bij iedere tafel gaan voor een dikke 9+.


Ervaar het zelf. Ik kom naar jou of jij komt naar het mooie Groningen. Aan tafel bespreken we al jouw wensen en ideeën. Ik neem je ook graag mee naar de vakmensen waar wij zo enthousiast over zijn. Neem contact op met mij of laat je gegevens achter. Tot snel?
Een vraag op maat?
Binnen enkele uren een antwoord!